Manon's Blog
Inspiratie en zingeving

Tien kilometer...

10 kmBewegen, gezond zijn en ‘leegte’-tijd anders besteden was mijn doel toen ik bijna drie jaar geleden een jaar met een personal trainer heb opgetrokken. Dat ik vandaag dan onbedoeld 10 km hardlopen op de teller heb staan, is wel ff een dingetje emo run

Uit mijn levensdagboek de lange versie:

Haat aan sport… echt waar! En toch staat er 10 km hardlopen op de teller vanmorgen. Bijna drie jaar geleden na een voor mij heftige gebeurtenis heb ik jaar opgetrokken met een personal trainer waar ik me veilig genoeg bij voelde om stuk te gaan. Bewegen, gezond zijn en ‘leegte’-tijd goed besteden. Zelf doen, thuis sporten, al worstelend tot de ontdekking komen dat ik het wél kan. Sporten leuk maken!

En dat is gelukt! En hoe… fietsen, hardlopen, krachttraining, HITT, elke morgen tussen 7 en 8 me-time door endorfine aan te maken met welk gevoel ik dan ook uit bed stap.
Een ander mens is opgestaan. 10 km…

Reageer gerust op de bovenstaande blog-artikelen.

Over I4U-Consultancy

I4U-Consultancy is zakelijk en vriendelijk, zelfstandig als ondernemende professional.

Er bestaan geen domme vragen, samen onderweg zijn in het leven, ook zakelijk.