Communicatie adviseur

Communicatieplannen maken, meedenken/sparren en adviseren over communicatie-uitingen met als uitgangspunt jouw/jullie visie en kernwaarden. Teksten schrijven voor jaarverslagen, websites, nieuwsbrieven, komen tot heldere doelen. Ik adviseer je graag. Door middel van gesprekken, individueel en als team halen we de fundamentele en gedeelde passie naar boven - de WHY van de organisatie wat leidt tot het WIE, WAT, HOE.

Waarom? Omdat ik een passie heb voor het verhaal van jouw organisatie, het duurzame 'waarom doen we wat we doen' en terug naar de basis. De verhalen van de medewerkers vangen en verbinden om tot een corporate story te komen. En indien gewenst adviseer ik op het gebied van logo en uitingen.

Wat is een goede communicatiestrategie? Als communicatieadviseur help ik je graag op weg om tot een communicatieplan en de juiste middelen te komen voor de komende tijd. Kleine strategische stappen met grote impact vanuit het hart van de organisatie.

'Extern winnen is
Intern beginnen'

Zelf geen tijd, capaciteit of kennis in huis om tot een gedegen Marketingcommunicatieplan te komen? Je doelgroep te bepalen voor jouw license to operate, jouw WHY? De juiste communicatie middelen en mediamix te kiezen? Dat zoek ik graag voor je uit!
Een gedegen onderzoeksrapport met bruikbare en heldere adviezen waar je mee verder kunt om je bedrijf tot bloei te laten komen en de juiste communicatie op de juist plekken in te zetten.