Over Manon
Wie is zij en wat beweegt haar

Manon is een energieke, bevlogen, spontane en creatieve vrouw. Jongste dochter uit een voor haar veilig gezin van vijf personen. Een thuis waar het leven geleefd werd, waar iedereen welkom was voor een praatje, zorg of hulp; een thuis om dankbaar op terug te kijken. Nu is zij zelf moeder van vier zonen boven de 17 jaar voor wie zij graag een warm en veilig thuis wil zijn.
Na een opleiding tot secretaresse en één jaar conservatorium (hoofdvak viool) is zij begonnen met werken. Daarnaast het managen van een steeds groter wordend mannengezin. Van 2004 tot 2008 was zij eigenaar van Pompidou Verkleedkisten, een eenmanszaak voor het verhuren verkleedkleren, attributen en ideeën voor kinderfeestjes.

Naast het gezin heeft Manon altijd gewerkt als personal & management assistent. In 2019 is zij gestart met de HBO deeltijdopleiding Communicatie en in 2021 heeft zij een training Transformissioneel Coaching gevolgd bij CC Excellence.

Van kinds af aan tot op de dag van vandaag is zij bezig met zingen en muziek. Een uit de hand gelopen hobby die heeft geleid tot een eigen band I4U-music en (projectmatige) medewerking aan diverse evenementen en het geven van workshops. Waarbij in 2017 en 2019 een droom werkelijkheid werd: een eigen productie ‘Achter de Horizon ligt een Geheim’. Een avondvullende muzikale voorstelling over het geheim van ons bestaan waar zij als bandleider, producer, fondsenwerver de PR & Communicatie deed en uitvoerend artiest was als zangeres en violiste.

In 2020 ontstond I4U-Consultancy en vanaf 2021 is zij zelfstandige professional op het gebied van communicatie in management ondersteuning & coaching. Een vrouw die altijd op zoek is naar wat ons mensen met elkaar verbindt. Waar liggen overeenkomsten, waar vinden we elkaar? En vooral: Wat kan er wel met als basis dankbaar en tevreden zijn?!

Referentie door Goos van Steinvoorn

Als Manon je organisatie versterkt gebeurt er wat! Ze helpt je verder om je organisatie een beter profiel te geven en zorgt voor een effectieve communicatie-aanpak, zodat je doelgroep beter wordt bereikt.
En als je door de bomen het bos niet meer ziet, zorgt zij voor structuur in alle informatie waardoor de juiste acties tijdig worden genomen. Ze zorgt voor rust en helpt om focus te houden.
Een energieke, creatieve, toegewijde professional, zo ken ik Manon Companjen. Ze luistert goed naar je verhaal, zorgt voor oplossingen en gaat door tot het best haalbare resultaat is gerealiseerd.

Goos van Steinvoorn, Van Steinvoorn Consultancy, februari 2021

Referentie door Ruud Kraan

Plezier, gedreven, kwaliteit, snel, sparren, proactief en hart voor mensen. Zeven trefwoorden voor Manon. Bij Open Doors werkten we dagelijks samen.
Aan Manon kun je met een gerust hart zaken overlaten. Ze creëert overzicht en houdt dat ook. Kan goed projecten managen. Ze pakt zaken snel op, vaak al voordat je het vraagt en met hoge kwaliteit. Haar gedrevenheid en hart voor mensen gaan samen op: ze wil organisaties beter maken, door vooral mensen beter te laten functioneren. Dat doet ze met eigen inzet, door te helpen of te sparren.
Samenwerken met Manon is plezier én energie. Van harte aanbevolen!

Ruud Kraan, Strateger, oktober 2020

En verder...
Co-regisseur bij ‘Victory, het hele verhaal’ uitgevoerd in 2019 in de koepel van het Dolfinarium.
Bandleider van I4U-music en projectmatig betrokken als zangeres/violiste bij diverse muzikale projecten zoals Fonteindiensten, bruiloften, begrafenissen, Catherina’s Choir & Orchestra.
Voor ‘Achter de Horizon ligt een Geheim’ als producer, regisseur, PR & Communicatie, bandleider en uitvoerend artiest opgetreden.
Verzorgen van thematische workshops voor christelijke bands en vrouwenevenementen.

 Ik ben er voor :Kleine organisaties en bedrijven.
Zelfstandige ondernemers die (tijdelijke) inzet van mijn kennis & vaardigheden gebruik kunnen maken.
Particulieren met wie ik een tijdje kan/mag oplopen in het leven vanuit mijn kennis & vaardigheden.